Ruimte voor circa 150 staanplaatsen

Ruimte voor circa 150 staanplaatsen

Gelegen aan de Maasplassen in Midden-Limburg

Gelegen aan de Maasplassen in Midden-Limburg

Wij verwelkomen boten tot een lengte van 17 meter

Wij verwelkomen boten tot een lengte van 17 meter

Yacht Center Stevensweert

Ons aanbod:

Refit

Yacht Center Stevensweert geeft uw boot een nieuw leven door het uitvoeren van een refit. Bent u benieuwd wat wij kunnen verwezenlijken op uw schip? Neem contact met ons op!

Winterklaar maken

Zodra het einde van de zomer nadert, wordt het tijd om uw schip voor te bereiden voor de winterperiode. Wij helpen u graag om uw schip in uitstekende conditie te houden!

Reparaties

Op zoek naar vakkundige mensen voor uw reparaties? Wij hebben de mogelijkheid om zo goed als alle voorkomende reparaties uit te voeren op ons terrein.

Stalling

Bij Yacht Center Stevensweert bieden wij u meer service aan dan alleen het stallen van uw boot. Tevens is een korte stalling bij ons ook mogelijk. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Life's roughest storms

PROVE THE STRENGTH OF OUR ANCHORS

 

Over ons

Yacht Center Stevensweert is in het voorjaar van 2017 opgericht door de eigenaar van D-marine, een bedrijf met meer dan tien jaar ervaring in de motorjacht-branche.

YCS is centraal gelegen in het Maasplassengebied Midden- Limburg, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland!

Gallerij

 

De winterstallingsperiode loopt van 1 oktober tot 1 april en een buffertijd van 1 maand, maak daarom tijdig uw afspraak om uw boot terug in het water te laten en te beginnen aan het vaarseizoen.

Tevens kan u gedurende de zomer uw boot bij ons stallen. Boten kunnen bij ons dan zowel overdekt als buiten gestald worden, dit kan ook tijdelijk. (zie Algemene Voorwaarden

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Wanneer wij geen melding van u ontvangen en de boot/trailer gedurende het zomerseizoen aanwezig is op ons terrein, zal het geldend zomertarief in rekening gebracht worden.

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen. 

 

D-marine

D-marine

Raymarine

Raymarine

Mastervolt

Mastervolt

Vetus

Vetus

Dometic

Dometic

Victron

Victron

Nanni

Nanni

Flir

Flir

     
     
Yacht Center Stevensweert Openingsuren
     
     
Bilt 8A 6107BM Stevensweert Maandag - zaterdag op afspraak (coronamaatregel)
     
0032 477 26 24 30 Zondag (na overleg)
     
info@yachtcenterstevensweert.nl  
Yacht Center Stevensweert gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie Akkoord